Ana SayfaAçıklamaGenel Başkanımıza yapılan tehditlere cevabımız

Genel Başkanımıza yapılan tehditlere cevabımız

Kendisini Ülkem-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Haber-İş Sendikası Başkanı olarak tanıtan Harun Tüz, PTT-Sen sendikamızın Genel Başkanı Halit Büyük’ü arayarak tehdit etmiş ve hakaretlerde bulunmuştur. Sendika avukatlarımızla görüşüp Harun Tüz isimli zat hakkında yasal işlem başlattık. Öncelikle hukuki olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Yıllardır bizi aptal yerine koyduklarını sanan, boş vaatlerle oyalayan, patronlarla dost olup bizim telefonlarımızı dahi açmayan bu sendika ağalarını tanıdık, izledik. Sadece birbirimize güvenerek, kendi sendikalarımızı kurduk ve bir yola çıktık. Bu yola çıktığımızda birilerinin bizi satın almaya çalışacağını, satın alamadıklarını anladıkları anda da tehditlerle, iftiralarla yıldırmaya çalışacaklarını biliyorduk. Kimseye sırtını yaslamadan, hiçbir siyasi partiye ideolojiye bağlanmadan yaklaşık 6500 işçi kardeşimizin emeğiyle yoluna devam eden PTT Kargo-Sen ve PTT Sen olarak Genel Başkanımız mesai arkadaşımız Halit Büyük’ü tehdit edenleri uyarıyoruz. Harun Tüz ve onun gibilere cevabımız net; sizin yalakalıkla, yalanlarla kurulu düzeninizin devri kapandı. Yıllardır bizim aidatlarımızla elde ettiğiniz lüks yaşantılarınızın sonuna geldiniz. Artık hiçbir işçi arkadaşımızın bir kuruşuna dahi göz dikmenize müsaade etmeyeceğiz. Hiçbirimizi tehditlerle korkutmanıza iftiralarla yıldırmanıza müsaade etmeyeceğiz.

Biz PTT taşeron işçileri olarak yıllarca ağır yükler altında ezilsek de yağmurda çamurda kilometrelerce yol yürümek zorunda kalsak da hep onurumuzla yaşadık. Çocuklarımızın boğazından bir lokma dahi olsa haram lokma geçirmedik. Bu ilkelerle kurduğumuz sendikalarımızla çıktığımız bu yolda sizin gibileri ezip geçeceğiz. Rahat koltuklarda oturup, lüks arabalarıyla gezip tozanların sözünün bizim için hiçbir kıymeti yoktur.

PTT-Sen ve PTT Kargo-Sen işçilerin sendikasıdır. Gücümüzün kaynağı birliğimiz ve kardeşliğimizdir. İlkeli, onurlu, dürüst olan bizler kazanacağız, PTT-Sen ve PTT Kargo-Sen kazanacak, PTT taşeron işçileri kazanacak.

                                                                                   PTT-Sen ve PTT Kargo-Sen

Most Popular